Saturday, 24 May , 2025
امروز : شنبه, ۳ خرداد , ۱۴۰۴ - 27 ذو القعدة 1446
شناسه خبر : 55653
  پرینتخانه » اخبار, برنامه های رادیو, رادیو فرهنگ تاریخ انتشار : 31 فروردین 1404 - 10:56 |

آشنایی با جاذبه های گردشگری «الیگودرز» در « سرزمین من» رادیو فرهنگ

آشنایی با جاذبه های گردشگری «الیگودرز» در « سرزمین من» رادیو فرهنگ

برنامه «سرزمین من» این هفته سفری به استان لرستان دارد و امروز یكشنبه ۳۱ فروردین دیدنی های «الیگودرز» به شنوندگان رادیو فرهنگ معرفی می شود.

به گزارش هنرصدا، این برنامه با موضوع بررسی رویدادهای تاریخی و روز همچنین گشتی در دیدنی ها و موزه های استان لرستان از رادیو فرهنگ پخش می شود.
مجله رادیویی «سرزمین من» رویدادهای تاریخی و اجتماعی را بررسی می كند.
این‌برنامه از گروه تاریخ و اندیشه رادیو فرهنگ پخش می شود و به وقایع و‌روزنگار تاریخی می پردازد ‌.
محمدرضا مختاری اصفهانی» پژوهشگر تاریخ معاصردر بخش «یادها و یادگارها» ؛مروری بر مهمترین رویدادهای سرزمین من در چنین روزی دارد.
در «سرزمین من» امروز در بخش « ایران من» در گفتگو با دكتر عباسیان معاون گردشگری اداره كل میراث فرهنگی لرستان ،جاذبه‌های گردشگری شهرستان الیگودرز معرفی می شود.
الیگودرز از شهرستان‌های استان لرستان، واقع در غرب كشورمان ایران است و قدمتی ٧٠٠ ساله دارد كه اهالی‌اش به زبان لری بختیاری سخن می‌گویند. این شهر در دل كوه‌های زاگرس قرار گرفته و آب‌وهوای آن بی‌نظیر و ناب است. همچنین طبیعت منحصر‌به‌فردی دارد
«محمد ساجدی» تحلیلگر سیاسی نیز در این برنامه در خصوص تحولات تاریخی منطقه توضیح می دهد
دكتر احمد ابوحمزه، پژوهشگر، نویسنده و مدرس تاریخ در بخش «گلدسته»؛ درباره مسجد جامع‌ چمن سلطان الیگودرز صحبت كرده و این مسجد را معرفی می كند.
گفتگو با مسلم خانی مشاور كسب و كار و پژوهشگر اقتصادی درباره شعار سال؛ كه سرمایه گذاری برای تولید است از بخش های دیگر این برنامه است.
سرزمین من» كاری از گروه تاریخ و اندیشه رادیو فرهنگ است كه ساعت ۱۳ به تهیه كنندگی فاطمه محمدیان فر و گویندگی راضیه گردكاهد روی موج اف ام ردیف۱۰۶ مگاهرتز پخش می شود.

به اشتراک بگذارید

*

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.