Saturday, 24 May , 2025
امروز : شنبه, ۳ خرداد , ۱۴۰۴ - 27 ذو القعدة 1446
شناسه خبر : 56151
  پرینتخانه » اخبار, برنامه های رادیو, رادیو سلامت تاریخ انتشار : 20 اردیبهشت 1404 - 11:12 |

خواص غذایی گل محمدی و گلاب روی آنتن رادیو سلامت

خواص غذایی گل محمدی و گلاب روی آنتن رادیو سلامت

برنامه«غذا سلامت زندگی» رادیو سلامت امروز(شنبه ۲۰ اردیبهشت) به مناسبت روز گل محمدی و گلاب با حضور دكتر سعیده پوربقایی، دكترای زراعت به خواص غذایی گل محمدی و گلاب می پردازد.

به گزارش هنرصدا به نقل از روابط عمومی رادیو سلامت، گل محمدی یكی از گیاهان ارزشمند با خواص بی نظیر دارویی و غذایی است كه همواره مورد توجه شركت های بزرگ داروسازی سراسر جهان بوده است. امروز(شنبه ۲۰ اردیبهشت) روز گل محمدی و گلاب نامگذاری شده، به همین مناسبت برنامه«غذا سلامت زندگی» رادیو سلامت به همین مناسبت با حضور دكتر سعیده پوربقایی، دكترای زراعت به خواص غذایی گل محمدی و گلاب می پردازد.

خواص گل محمدی تنها در مكتب طب سنتی ایرانی ها ارزشمند نیست، از دیرباز این گیاه در صنایع غذایی، داروسازی و عطرسازی كانون توجه بسیاری از وارد كنندگان اروپایی بوده است حتی گلاب هم با خواص دارویی شگفت انگیز طب سنتی در بین مردم قداست خاصی دارد. مثلا از خواص گلاب می توان به خاصیت آنتی اكسیدانی و مبارزه با آسیب‌های رادیكال‌های آزاد، كاهندۀ خشكی، التهاب و آكنۀ پوست، مقابله با عفونت‌های چشمی و دهانی، رفع شورۀ سر و تغذیۀ مو و تأمین عطر و مزه و… اشاره كرد. در این برنامه مخاطبان با انواع خواص غذایی گلاب و فواید گل محمدی آشنا می شنوند.

برنامه«غذا سلامت زندگی» كاری از گروه بهداشت و تندرستی رادیو سلامت است كه شنبه تا سه شنبه از ساعت ۱۱:۰۵ به مدت ۳۰ دقیقه روی موج اف.ام ردیف ۱۰۲ مگاهرتز می شود. همچنین؛ این برنامه به صورت تكرار شنبه تا سه شنبه ساعت ۲۳:۱۵ تقدیم علاقه مندان خواهد شد.

به اشتراک بگذارید

*

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.