Monday, 10 February , 2025
امروز : دوشنبه, ۲۲ بهمن , ۱۴۰۳ - 12 شعبان 1446
شناسه خبر : 49105
  پرینتخانه » اخبار تاریخ انتشار : 22 اردیبهشت 1403 - 14:01 |
نامزد بخش اصلی جشنواره پژواک:

زندگی یک غسال سوژه مستند رادیویی شد

زندگی یک غسال سوژه مستند رادیویی شد
سوژه مستند«نشان شریف» که در بخش اصلی جشنواره پژواک در حوزه سرمایه های اجتماعی نامزد شده، روایتگر زندگی یک غسال است که نشان هنری اش را از او می گیرند.
به گزارش هنرصدا به نقل از ستاد خبری سومین دوره جشنواره ملی مستند رادیویی پژواک، نیلوفر قاسمی از رادیو صبا در بخش اصلی با مستند«نشان شریف» نامزد شده است. وی درباره داستان مستندش گفت: مستند نشان شریف، داستان زندگی آهنگسازی به نام استاد شریف زاده است که به دلیل شغلش که غسال بوده، نشان هنری اش را از او می گیرند.
وی افزود: مسلما هر جشنواره ای که در رادیو برگزار می شود؛ برنامه ریزی دقیقی دارد و برای بهبود کیفیت برنامه های رادیویی و جذب هرچه بیشتر مخاطب به صدای رسانه ملی است. مستند می تواند بخش جالب توجهی برای تحقق این امر باشد که تا چند سال گذشته کمتر به آن بها داده شده و جشنواره پژواک توانست این قالب برنامه سازی را هم برای برنامه ساز و هم مخاطب پررنگ تر کند.
نانزد سومین دوره از جشنواره پژواک در پایان صحبت هایش عنوان کرد: مستند سازی برای هر تهیه کننده ای دشواری های خودش را دارد. تهیه کننده این حوزه باید زمان کافی برای انتخاب سوژه جذاب، پرداخت سوژه، جمع آوری اطلاعات و تجهیزات لازم داشته باشد. ضمن اینکه خط روایی داستان باید برای مخاطب جذاب باشد.
به اشتراک بگذارید

*

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.