Sunday, 20 April , 2025
امروز : یکشنبه, ۳۱ فروردین , ۱۴۰۴ - 22 شوال 1446
شناسه خبر : 55336
  پرینتخانه » اخبار, اخبار دوبله تاریخ انتشار : 05 فروردین 1404 - 13:43 |

مستند «راه حل دیابت» به مدیریت داود نماینده دوبله شد

مستند «راه حل دیابت» به مدیریت داود نماینده دوبله شد

مستند «راه حل دیابت» با گویندگی ۱۰ نفر از گویندگان گفتار فیلم در واحد دوبلاژ اداره کل تامین و رسانه بین الملل سیما دوبله شد.

به گزارش هنرصدا به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی سیما، این مستند در گونه پزشکی محصول آمریکا در سال ۲۰۲۱ قرار است از شبکه سلامت سیما پخش شود.

مدیر دوبله این مستند داود نماینده و صدابردار آن فرشید فرجی است. فرفرر و داود نماینده صداپیشه های این اثر بوده اند.

این مستند به افزایش بیماری دیابت درجهان و بخصوص کودکان می‌پردازد.

یکی از کارکردهای مهم فیلم مستند آگاهی بخشی مخاطب نسبت به حقایقی است که ممکن است تا قبل از دیدن آن فیلم مستند نسبت به آن آگاهی نداشته یا از آن غفلت می ورزیده است. از جمله، در حوزه سلامت فیلم های مستند، با ابزارهای موثری که در رسانه سینما در اختیار دارند، می توانند آگاهی های عمیقی ایجاد کنند در این راستا که چه چیزهایی برای سلامتی ما مفید یا چه چیزهایی مضر است، که تا به حال به آنها توجه نداشته ایم. فیلم مستند «راه حل دیابت»، نشان می دهد که چگونه می توان از دیابت هر دم فزاینده در جهان و به خصوص در کودکان جلوگیری کرد یا اثرات سوء آن را کاهش داد.

واحد جستجوی اداره کل تامین و رسانه بین‌الملل، مسئولیت رصد این اثر را بر عهده داشته و پس از طی مراحل تایید و تخصیص، نسخه اصلی را تهیه و تأمین کرده و اکنون پس از طی شدن روندهای ترجمه، ویراستاری و سپس دوبله، قرار است پس از آماده سازی از شبکه‌ سلامت، برای مخاطبان پخش شود.

به اشتراک بگذارید

*

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.