امروز : چهارشنبه, ۱۹ آذر , ۱۴۰۴ - 20 جماد ثاني 1447
- گوینده رادیو تهران از تجربه مادر شدن می گوید
- معرفی برنامههای رادیو ویژه میلاد حضرت زهرا (س) و روز مادر
- تمدید قرارداد با مجری پرحاشیه
- تبیین آموزههای نهجالبلاغه در «به رنگ خدا» رادیو معارف
- پخش رادیوسریال شهباز از شبکه رادیویی نمایش آغاز شد
- ویژهبرنامههای رادیو صبا در سالروز ولادت حضرت زهرا(س) و روز مادر
- روایت رضا عزتی از سفر رادیویی به دل مهارتها و فرهنگ گلستان
- «لوئیز ویوله» با گویندگی ۱۸ نفر دوبله شد
- روایتی شنیدنی از زندگی جواد معروفی در رادیو فرهنگ
- نگاهی ویژه به ظرفیتها و چالشهای اقتصادی استان گلستان در «دنگ و فنگ» رادیو صبا
آشپزی خلاقانه در «از غذا» رادیو صبا
برنامه آموزشی «از غذا» رادیو صبا با هدف تشویق مخاطبان به خلاقیت در آشپزی، در جدیدترین قسمت خود به تهیه كراكت جگر مرغ میپردازد. سرآشپز صبا با رویكرد ماجراجویی در آشپزی، به مخاطبان نشان میدهد كه چگونه میتوانند با استفاده از مواد ساده و در دسترس، غذاهای خوشمزه و متنوعی تهیه كنند و از لذت آشپزی بهرهمند شوند.
به گزارش هنرصدا به نقل از روابط عمومی رادیو، برنامه «از غذا» یكی از برنامههای آموزشی و جذاب رادیو صبا است كه به آموزش پخت غذاهای جدید و متنوع با استفاده از مواد غذایی موجود در دسترس میپردازد. این برنامه با هدف تشویق مخاطبان به خلاقیت در آشپزی و استفاده بهینه از مواد غذایی طراحی شده است. سرآشپز برنامه با رویكرد ماجراجویی در آشپزی، به مخاطبان نشان میدهد كه چگونه میتوانند با حداقل مواد، غذاهای خوشمزه و متنوعی تهیه كنند.
در برنامه روز پنجشنبه ۱۹ تیر، سرآشپز صبا تصمیم میگیرد كراكت جگر مرغ درست كند. جگر مرغ یكی از مواد غذایی مغذی و خوشمزه است كه به دلیل طعم خاص و بافت نرمش، میتواند در تهیه غذاهای مختلف مورد استفاده قرار گیرد. تهیه كراكت جگر مرغ یك روش خوشمزه و سرگرمكننده برای لذت بردن از این ماده غذایی است كه میتواند به عنوان پیشغذا یا حتی وعده اصلی مطرح شود.
كراكت جگر مرغ به دلیل تردی و طعم لذیذش، گزینهای عالی برای مهمانیها و دورهمیهاست. این غذا به راحتی تهیه میشود و میتواند به عنوان یك خوراكی خوشمزه و متفاوت در سفرههای ایرانی قرار گیرد. سرآشپز در این برنامه به مخاطبان آموزش میدهد كه چگونه میتوانند با استفاده از جگر مرغ و تركیب آن با ادویهجات و مواد دیگر، طعمی بینظیر خلق كنند.
علاوه بر این، سرآشپز به اهمیت خلاقیت در آشپزی اشاره میكند و میگوید: «آشپزی یك هنر است و هر كسی میتواند با كمی خلاقیت و ابتكار، غذاهای خوشمزهای تهیه كند. استفاده از مواد غذایی مختلف و تركیب آنها با یكدیگر میتواند به خلق طعمهای جدید و جذاب منجر شود.»
در این برنامه، همچنین گزارشی از روش تهیه كراكت مرغ و قارچ نیز ارائه میشود كه میتواند به تنوع غذایی و افزایش گزینههای موجود در سفرههای ایرانی كمك كند.
برنامه «از غذا» هر روز ساعت ۸:۴۵ صبح به تهیهكنندگی و اجرای انسیه شمساللهی از آنتن صبا پخش میشود و به دنبال ایجاد فضایی آموزشی و سرگرمكننده برای علاقهمندان به آشپزی است. این برنامه به مخاطبان یادآوری میكند كه با استفاده از خلاقیت و مواد ساده، میتوانند غذاهای خوشمزه و متنوعی را در خانه تهیه كنند و از آشپزی لذت ببرند.
هنرصدا/ حامد بهجتی
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
