امروز : شنبه, ۱۵ آذر , ۱۴۰۴ - 16 جماد ثاني 1447
- «خانواده بایرامی» به کارگردانی میرطاهر مظلومی روی آنتن رادیو نمایش میرود
- «ربات قاتل» با گویندگی ۲۳ نفر دوبله شد
- «سرزمین من» از استان گلستان روی آنتن رادیو فرهنگ میرود
- روایت رادیو از روز دانشجو
- روایتهای برد و باخت در «صبح صبا» رادیو صبا
- رادیو سلامت در خط مقدم «ایرانجان»
- کمدینویس فرانسوی به رادیو نمایش آمد
- عشق و تعهد، پشت صحنه استودیوهای رادیو
- دیدار مدیر رادیو فرهنگ با برنامهسازان گروه «جامعه و كتاب»
- مرور زندگی شهیدی میان بازار و میدان در رادیو اقتصاد
تاریخچه کباب های ایرانی در «ایستگاه ۱۰۶» رادیو فرهنگ
یکی از محبوبترین غذاهای ایرانیان که اصل و ریشهاش هم متعلق به همین خاورمیانه است، کباب است. «ایستگاه ۱۰۶» با سامان گلریز از تاریخچه کباب میگوید.
به گزارش هنرصدا به نقل از روابط عمومی رسانه ملی، برنامه «ایستگاه ۱۰۶» به تهیه کنندگی نازنین حاج سیف الله مهمان سامان گلریز شد تا شنوندگان با تاریخچه کباب ایرانی آشنا شوند.
غذا به عنوان یک عنصر فرهنگی در ایران است . تأثیر غذا بر فرهنگ ایرانی از جوانب بارزی است که نه تنها ابزار زندگی روزمره محسوب میشود، بلکه یک ارتباط عمیق با تاریخ، هنر، و ارزشهای فرهنگی این سرزمین را نمایان میسازد. غذاهای ایرانی نه تنها به عنوان منبع انرژی برای جسم افراد عاملیت دارند، بلکه نمایانگر تنوع جغرافیایی و تاریخ فرهنگی کشور هستند. بر همین اساس در این برنامه بخشی به فرهنگ خوراک اختصاص دارد که کارشناسی آن بر عهده سامان گلریز است.
«ایستکاه ۱۰۶» را با بخش های مختلف ساعت ۱۷ روی موج اف ام ردیف ۱۰۶ مگاهرتز از کروه تاریخو اندیشه رادیو فرهنگ بشنوید.
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
