Sunday, 7 December , 2025
امروز : یکشنبه, ۱۶ آذر , ۱۴۰۴ - 17 جماد ثاني 1447
شناسه خبر : 55503
  پرینتخانه » اخبار, برنامه های رادیو, رادیو ایران تاریخ انتشار : 19 فروردین 1404 - 17:03 |

شاعر و نقاش بروجردی در مستند «ناموران» رادیو ایران

شاعر و نقاش بروجردی در مستند «ناموران» رادیو ایران

به گزارش هنرصدا، مستند «ناموران» سه‌شنبه ۱۹ فروردین، همزمان با سالروز درگذشت «محمدابراهیم جعفری» نقاش نوگرا و شاعر معاصر، ساعت ۲۳:۳۰ از رادیو ایران تقدیم می شود.
نفیسه ایمانی، تهیه‌كننده مستند «ناموران» بیان كرد: «محمدابراهیم جعفری» عضو هیئت علمی دانشگاه هنر تهران و انجمن هنرمندان نقاش ایران بود. او در بی‌ینال‌های مختلف داخلی و خارجی به عنوان داور حضور داشت و شعر معروف «چو مرغ شب» از سروده‌های اوست.

«جعفری» در بروجرد متولد شد، از كودكی به طبیعت علاقه‌مند بود و در دوران تحصیل، تحت تأثیر نقاشی‌های قهوه‌خانه‌ای به نام «فانی» به دنیای هنر قدم گذاشت. در كنار هنر نقاشی، او شعر می‌سرود و با الهام از طبیعت آثار خود را خلق می‌كرد. او همچنین در پردیس هنرهای زیبای دانشگاه تهران تحصیل كرد و در گارگاه‌های معتبر هنری با هنرمندانی چون علی‌محمد حیدریان و محمود جوادی‌پور آشنا شد.

سرانجام «محمدابراهیم جعفری» در شامگاه شنبه ۱۸ فروردین ۱۳۹۷ بر اثر سكته مغزی در سن ۷۸ سالگی در بیمارستان مدائن تهران درگذشت.
گفتنی است مستند «ناموران» سه شنبه ۱۹ فروردین به تهیه كنندگی نفیسه ایمانی، نویسندگی کیمیا گودرزی و اجرای محمد اطهری ساعت ۲۳:۳۰ پخش خواهد شد و به معرفی زندگی و آثار «محمدابراهیم جعفری» می‌پردازد و یاد و خاطره این هنرمند برجسته را گرامی می‌دارد.

به اشتراک بگذارید

*

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.