Thursday, 11 December , 2025
امروز : پنج شنبه, ۲۰ آذر , ۱۴۰۴ - 21 جماد ثاني 1447
شناسه خبر : 50408
  پرینتخانه » اخبار تاریخ انتشار : 17 تیر 1403 - 12:47 |

قطع صدای مجری در برنامه زنده به دلیل فحاشی فوتبالی

قطع صدای مجری در برنامه زنده به دلیل فحاشی فوتبالی

گری لینه‌کر، مجری سرشناس شبکه بی‌بی‌سی، نتوانست شادی خود را پس از پیروزی دراماتیک انگلیس در ضربات پنالتی مقابل سوئیس پنهان کند.

به گزارش “ورزش سه”، انگلیس و سوئیس در چارچوب مرحله یک چهارم نهایی یورو ۲۰۲۴ به مصاف هم رفتند. سه شیرها که با یک گل از سوئیس عقب بودند، توانستند روی خلاقیت بوکایو ساکا به گل برسند و بازی را به تساوی بکشاند. در نهایت این تیم موفق شد در ضربات پنالتی، رقیب سرسخت خود را شکست دهد تا بدین ترتیب در نیمه نهایی به مصاف هلند برود.

به محض اینکه ترنت الکساندر-آرنولد، پنجمین و آخرین پنالتی انگلیس را به ثمر رساند، لینه‌کر به همراه ریو فردیناند، فرانک لمپارد و میکا ریچاردز، ملی‌پوشان سابق انگلیس، از جای خود پریدند و به وجد آمدند.

این تنها دومین پیروزی انگلیس در ضربات پنالتی تاریخ یورو بود و به نظر می‌رسد کارشناسان بی‌بی‌سی بیش از حد هیجان‌زده شده بودند.

خوشبختانه پخش زنده در حین ضربات پنالتی قطع شده بود، چرا که لینه‌کر به هیچ وجه خودش را کنترل نکرد.

میکا ریچاردز متوجه شد که صدای جشن آن‌ها در انتهای ویدیو قطع شده و از لینه‌کر دلیلش را پرسید.

ریچاردز با خنده گفت: «صدا کجا رفت؟ چی شد؟»

لینه‌کر با خجالت جواب داد: «فکر می‌کنم حین خوشحالی فحش دادم!»

| منبع خبر : ورزش سه
به اشتراک بگذارید

*

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.