امروز : دوشنبه, ۲۴ آذر , ۱۴۰۴ - 25 جماد ثاني 1447
- برررسی نقش كودک كنجكاو در كتابها در «كتاب فرهنگ» رادیو فرهنگ
- «هنری جانسون» با گویندگی ۵ نفر دوبله شد
- «دیوانه از قفس پرید» به یاد صدای ماندگار «ناصر طهماسب» پخش می شود
- سفری شنیداری به برغان در «ایستگاه ۱۰۶» رادیوفرهنگ
- موضوع «حدود و حجاب» در «فقه پویا» رادیو بررسی می شود
- «ادبیاتو» رادیو صبا به افسانهها و روایتهای لرستان سفر می کند
- مسئول واحد پادكستسازان رادیو فرهنگ منصوب شد
- تهیهکننده «نسل فردا» رادیو تهران از اهداف این برنامه می گوید
- نصرالله مدقالچی: کمتر کسی در تئاتر ایران به کیفیت صدای سیاوش طهمورث دست یافته است
- ارتقای سطح سلامت عمومی جامعه در «فراسو» رادیوسلامت
نگاهی به بحران غذایی و انسانی در «غذا و غزه» رادیو ایران
برنامه «غذا و غزه» به تهیهكنندگی فاطمه ربانی، روز پنجشنبه ۲۴ و جمعه ۲۵ مهرماه ساعت ۱۵:۳۰ به بررسی وضعیت بحران غذایی و انسانی در نوار غزه میپردازد. این برنامه كه به مناسبت روز جهانی غذا و روز یادبود نسلكشی كودكان و زنان فلسطینی، با حضور كارشناسان حوزه تغذیه و حقوق بشر، به موضوع آوارگی، بیچارگی زنان و كودكان فلسطینی و تاثیرات آن بر سلامت و امنیت غذایی آنان میپردازد.
به گزارش هنرصدا به نقل از روابط عمومی رادیو ایران، برنامه «غذا و غزه» به تهیهكنندگی فاطمه ربانی در دو قسمت ویژه، روزهای پنجشنبه ۲۴ و جمعه ۲۵ مهرماه ساعت ۱۵:۳۰ پخش خواهد شد. این برنامه به مناسبت روز جهانی غذا و روز نسلكشی كودكان و زنان فلسطینی تولید شده و هدف آن آگاهیبخشی نسبت به وضعیت بحرانی غذایی و انسانی در نوار غزه است.
فاطمه ربانی، تهیهكننده برنامه در این باره میگوید: «بحران غزه تنها یك بحران سیاسی نیست؛ بلكه بحرانی عمیق انسانی است كه زنان و كودكان بیشترین آسیب را از آن میبینند. ما در این برنامه سعی داریم صدای كسانی باشیم كه به دلیل محدودیتها و تحریمها، حتی دسترسی به غذای كافی ندارند.»
«غذا و غزه» با حضور كارشناسان حوزه تغذیه، حقوق بشر و فعالان مدنی، به بررسی ابعاد مختلف بحران غذایی، وضعیت آوارگی زنان و كودكان و راهكارهای بینالمللی برای كمك به این مردم میپردازد.
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
