Friday, 19 December , 2025
امروز : جمعه, ۲۸ آذر , ۱۴۰۴ - 29 جماد ثاني 1447
شناسه خبر : 50120
  پرینتخانه » اخبار, برنامه های رادیو, رادیو فرهنگ تاریخ انتشار : 29 خرداد 1403 - 11:29 |

شهید چمران در «از برکلی تا دهلاویه» به روایت رادیو فرهنگ

شهید چمران در «از برکلی تا دهلاویه» به روایت رادیو فرهنگ

مستند «از برکلی تا دهلاویه» به مناسبت سالروز شهادت مصطفی چمران از رادیو فرهنگ پخش می‌شود.

به گزارش هنرصدا به نقل از روابط عمومی رسانه ملی، «از برکلی تا دهلاویه» عنوان مستندی رادیویی است که پخش آن از دوشنبه ۲۸ خرداد در رادیو فرهنگ آغاز شده و تا پنجشنبه ۳۱ خرداد ادامه دارد. در این برنامه گفت و‌گوی بهروز رضوی با خانواده و دوستان و همرزمان شهید چمران درباره زندگی این شهید بزرگوار و خاطرات وی از نیوجرسی تا حال و هوای دهلاویه و پاوه در دوران دفاع مقدس پخش می‌شود. مهندس مهدی چمران برادر شهید، محمدمهدی امیرکمالی فعال سیاسی و هم‌رزم شهید چمران و محمد نخستین هم‌رزم و راوی خاطرات شهید و ابراهیم حاتمی‌کیا کارگردان فیلم سینمایی«چ» افرادی هستند که در این مستند رادیویی از شخصیت شهید چمران می‌گویند.
برنامه «از برکلی تا دهلاویه» همچنین به نقش و تاثیر دکتر چمران در تغییر معادلات سیاسی منطقه و ارائه الگوی انسانی چند بعدی برای نسل جدید می‌پردازد.
مستند «از برکلی تا دهلاویه» ساعت۲۱:۳۰ به تهیه‌کنندگی سیدمحمد حسینی‌باغسنگانی و اجرای بهروز رضوی روی موج اف ام ردیف ۱۰۶ مگاهرتز از رادیو فرهنگ پخش می‌شود.
همچنین روز پنجشنبه ۳۱ خردادماه در سالروز شهادت مصطفی چمران برنامه « مستند فرهنگ» که ساعت ۱۴:۳۰ از گروه تولید و تامین رادیو فرهنگ پخشمی‌شود به روایت زندگی و فعالیت های اثرگذار این شهید اختصاص دارد .

هنرصدا/ حامد بهجتی

به اشتراک بگذارید

*

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.