Saturday, 6 December , 2025
امروز : شنبه, ۱۵ آذر , ۱۴۰۴ - 16 جماد ثاني 1447
شناسه خبر : 53271
  پرینتخانه » اخبار, برنامه های رادیو, رادیو فرهنگ تاریخ انتشار : 27 آبان 1403 - 11:36 |

تاریخچه کباب های ایرانی در «ایستگاه ۱۰۶» رادیو فرهنگ

تاریخچه کباب های ایرانی در «ایستگاه ۱۰۶» رادیو فرهنگ

یکی از محبوب‌ترین غذاهای ایرانیان که اصل و ریشه‌اش هم متعلق به همین خاورمیانه است، کباب است. «ایستگاه ۱۰۶» با سامان گلریز از تاریخچه کباب می‌گوید.

به گزارش هنرصدا به نقل از روابط عمومی رسانه ملی، برنامه «ایستگاه ۱۰۶» به تهیه کنندگی نازنین حاج سیف الله مهمان سامان گلریز شد تا شنوندگان با تاریخچه کباب ایرانی آشنا شوند.
غذا به عنوان یک عنصر فرهنگی در ایران است . تأثیر غذا بر فرهنگ ایرانی از جوانب بارزی است که نه تنها ابزار زندگی روزمره محسوب می‌شود، بلکه یک ارتباط عمیق با تاریخ، هنر، و ارزش‌های فرهنگی این سرزمین را نمایان می‌سازد. غذاهای ایرانی نه تنها به عنوان منبع انرژی برای جسم افراد عاملیت دارند، بلکه نمایانگر تنوع جغرافیایی و تاریخ فرهنگی کشور هستند. بر همین اساس در این برنامه بخشی به فرهنگ خوراک اختصاص دارد که کارشناسی آن بر عهده سامان گلریز است.
«ایستکاه ۱۰۶» را با بخش های مختلف ساعت ۱۷ روی موج اف ام ردیف ۱۰۶ مگاهرتز از کروه تاریخ‌و اندیشه رادیو فرهنگ بشنوید.

به اشتراک بگذارید

*

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.