امروز : شنبه, ۶ مرداد , ۱۴۰۳ - 21 محرم 1446
- «تاز در جستجوی برگر» با گویندگی ۱۸ نفر دوبله شد
- «قهرمان» با اجرای ایمان قیاسی روی آنتن می رود
- شگفتی ها و پیچیدگی های خلقت انسان در «فهما» رادیو قرآن
- مرور قوانین زبان فارسی در «زیرزبونی» رادیو صبا
- تبیین موضوع تعاون و همكاری در «چشمه طوبی» رادیو قرآن
- روی خط المپیک با رادیو ایران
- «کافهاین» با اجرای سعید شیخزاده روی آنتن می رود
- ساخت برنامه های رادیویی معارفی در حوزه مباحث شهرنشینی
- «زیر آسمان ایران» را از سرزمین طلای سرخ بشنوید
- نگاهی طنز به ثبت نام مدرسه دانش آموزان در رادیو صبا
دستور پخت آلبالوپلو در «مامان پز» رادیو صبا
برنامه آشپزی «مامان پز» با ارائه دستور پخت آلبالوپلو به عنوان یك غذای فصلی همراه مخاطبان می شود.
آلبالو پلو یكی از انواع غذاهای پلویی ایرانی است كه به دلیل استفاده از آلبالو در آن به عنوان یك غذای فصلی شناخته می شود. اصالت این غذای خوشمزه متعلق به شهره شیراز می باشد البته امروزه در سراسر كشور فراگیر شده است. شما می توانید در فصل تابستان آلبالو را بگیرید و هسته آن را خارج كنید سپس در فریزر نگهداری كنید تا در تمام فصل ها بتوانید این غذای خوشمزه را تهیه كنید.
رادیو صبا روز جمعه ۲۱ بهمن در برنامه آشپزی «مامان پز»اصیل ترین دستور پخت این غذا را از زبان مادرباتجربه سینما رابعه مدنی به مخاطبان ارائه می كند ،دراین برنامه خانم مدنی از راز و رمز خوشمزگی غذاهای مامان پز می گوید و فوت و فن نگهداری آلبالو فیرز شده را به مخاطبان آموزش می دهد.
«مامان پز» روزهای پنجشنبه و جمعه ساعت ۱۳ به تهیه كنندگی انسیه شمس اللهی تقدیم مخاطبان می شود.
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.