امروز : دوشنبه, ۱۵ خرداد , ۱۴۰۲ - 17 ذو القعدة 1444
- روایتی متفاوت از وقایع ۱۵ خرداد در رادیو صبا
- روز جهانی محیط زیست در«سیاره آبی» رادیو ایران
- اعلام برنامههای رادیو فرهنگ در سالروز رحلت امام خمینی(ره) و قیام پانزدهم خرداد
- روایتی مستند از قیام ۱۵ خرداد در «تیغ ها و ستیغ ها» رادیو فرهنگ
- پخش مسابقه كتابخوانی «یارمهربان» از رادیو معارف
- بررسی رویکرد خانه متن سین در ترویج کتابخوانی در رادیو فرهنگ
- یادی از محمدرضا آقاسی در رادیو فرهنگ
- خاطره مجری معروف تلویزیون از برادر شهیدش
- «تهیه یك گزارش» به مناسب سالروز رحلت امام خمینی و قیام ۱۵ خرداد از رادیو صبا
- معرفی لباس زنان و مردان بختیاری در «فرهنگ مردم» رادیو
دستور پخت آلبالوپلو در «مامان پز» رادیو صبا
برنامه آشپزی «مامان پز» با ارائه دستور پخت آلبالوپلو به عنوان یك غذای فصلی همراه مخاطبان می شود.
آلبالو پلو یكی از انواع غذاهای پلویی ایرانی است كه به دلیل استفاده از آلبالو در آن به عنوان یك غذای فصلی شناخته می شود. اصالت این غذای خوشمزه متعلق به شهره شیراز می باشد البته امروزه در سراسر كشور فراگیر شده است. شما می توانید در فصل تابستان آلبالو را بگیرید و هسته آن را خارج كنید سپس در فریزر نگهداری كنید تا در تمام فصل ها بتوانید این غذای خوشمزه را تهیه كنید.
رادیو صبا روز جمعه ۲۱ بهمن در برنامه آشپزی «مامان پز»اصیل ترین دستور پخت این غذا را از زبان مادرباتجربه سینما رابعه مدنی به مخاطبان ارائه می كند ،دراین برنامه خانم مدنی از راز و رمز خوشمزگی غذاهای مامان پز می گوید و فوت و فن نگهداری آلبالو فیرز شده را به مخاطبان آموزش می دهد.
«مامان پز» روزهای پنجشنبه و جمعه ساعت ۱۳ به تهیه كنندگی انسیه شمس اللهی تقدیم مخاطبان می شود.
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.