Saturday, 20 April , 2024
امروز : شنبه, ۱ اردیبهشت , ۱۴۰۳ - 12 شوال 1445
شناسه خبر : 27390
  پرینتخانه » اخبار, برنامه های رادیو, رادیو سلامت تاریخ انتشار : 06 تیر 1400 - 11:09 |

بهترین طعم های سلامت در «سفره ایرانی» رادیو

بهترین طعم های سلامت در «سفره ایرانی» رادیو

برنامه سفره ایرانی در قالب بخش های متنوع روزهای شنبه و دوشنبه ساعت ۱۹ و ۱۰ دقیقه روانه آنتن رادیو سلامت می‌شود و درصدد است تا مردم را با بهترین طعم های سلامت سفره ایرانی آشنا کند.

به گزارش هنرصدا به نقل از روابط عمومی رادیو سلامت، فاطمه بی‌تقصیر، نویسنده و تهیه‌کننده برنامه سفره ایرانی در این باره می گوید: ما گاهی سنت‌های خوب گذشته را در زمینه‌های مختلف فراموش می‌کنیم. در حالی که همین سنت‌های خوب منجر به دورهمی‌ها می‌شوند. یکی از اتفاقات خوب در سنت ما، سبک‌های تغذیه است. به همین دلیل ما برنامه سفره ایرانی را روزهای شنبه و دوشنبه ساعت ۱۹ و ۱۰ دقیقه از رادیو سلامت پخش می‌کنیم.

وی می افزاید: این برنامه در قالب بخش‌های متنوع از گروه تغذیه پخش می‌شود. رویا کاظمی گویندگی برنامه را به عهده دارد. فصل جدید این برنامه با شروع تابستان از پنجم تیر ماه آغاز شده است. برای هفتم تیر ماه بخش های متنوعی برای پخش در نظر گرفته ایم. هر یک از آیتم ها هم یکی از دوستان ساخته تا هم تنوع داشته باشد و هم اینکه بتوانیم مردم با سنت های خوب تغذیه آشنا کنیم. همچنین آیتم های روز شنبه و دوشنبه متفاوت از یکدیگر است.

آیتم‌های دوشنبه هفتم تیر ماه عبارت است از: طعم یک چاشنی: خواص جعفری (مژگان واعظیان)، بشقاب دسر: دسر ماقوت شهر مشهد (راضیه غلامپور)، گزارش: سبد خرید سالمندان (شیوا اسدی)، تابستانه: شاتوت (فرناز بیات)، سفره خبر: رژیم غذایی در مردان چاق و تاثیر مولتی ویتامین ها و امگا سه و خطر کوئید ۱۹ در زنان (سارینا عمادی و بهار زهدی مطلب پور) و دغدغه های من در آشپزخانه (از بین بردن طعم یخ زدگی ماهی و سفیدی برنج در غذا (پریسا مرادیان).

 

به اشتراک بگذارید

*

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.