امروز : یکشنبه, ۹ اردیبهشت , ۱۴۰۳ - 20 شوال 1445
- بانوی هنرمند مهمان «ایراندخت» رادیو فرهنگ می شود
- مدیریت مالی با «دخل و خرج» رادیو صبا
- بررسی و نقد عملکرد سازمان اسناد و کتابخانه ملی در رادیوفرهنگ
- روز دامپزشكی روی موج رادیو سلامت
- بررسی آثار و اندیشههای آموزگار منطق در «نگین» رادیو ایران
- گرامیداشت روز جهانی روانشاس در رادیو صبا
- بررسی گرفتگی عضلات در «نفس دوم» رادیو سلامت
- آغاز ثبتنام مسابقه گویندگی و بازیگری رادیو
- از طاق بستان تا بیستون همسفر با رادیو ایران
- نگاهی به هنرهای دستی استان فارس در رادیو فرهنگ
جایگاه ایران در برندسازی غذای حلال در «گفتوگوی اقتصادی» بررسی می شود
برنامه «گفتوگوی اقتصادی» بیست و سوم مهر موضوع جایگاه ایران در برندسازی غذای حلال را با حضور کارشناسان بررسی میکند.
به گزارش هنرصدا به نقل از روابط عمومی رسانه ملی، برنامه «گفتوگوی اقتصادی» ۲۴ مهر موضوع جایگاه ایران در برندسازی غذای حلال را با حضور هنگامه یوسفزاده، معاون مدیرکل دفتر نظارت بر اجرای استاندارد غذای کشاورزی، آرایشی، بهداشتی و حلال سازمان استاندارد، دکتر رقیه سکوتیفر، مدیر گروه صنایع تبدیلی محصولات باغی وزارت جهاد کشاورزی و سید محمدرضا مرتضوی، رئیس کانون صنایع غذائی ایران و دبیرکل خانه صنعت، معدن و تجارت ایران بررسی میکند.
وحید مرندی مقدم، معاون نظارت بر اجرای استاندارد گفت: اتخاذ رهیافتی حساب شده برای تولید و صادرات فرآوردههای حلال کشور و ایجاد زیرساخت کیفی ملی تضمین حلیت محصولات تولیدی به ویژه مواد غذایی برای مردم شریف کشور میتواند جمهوری اسلامی ایران را به یکی از مراکز اصلی تولید محصولات حلال به ویژه مواد غذایی با کیفیت برتر تبدیل کرده و مسیر حرکت صادرات صنایع حلال کشور را برای سالهای آتی مشخص و تسهیل کند.
گفتنی است برنامه «گفتوگوی اقتصادی» شنبه تا چهارشنبه ساعت۱۴:۳۰روی موج اف ام ردیف ۵/۱۰۳ مگاهرتز به صورت زنده تقدیم مخاطبان رادیو گفتوگو میشود.
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.