امروز : دوشنبه, ۱۷ اردیبهشت , ۱۴۰۳ - 28 شوال 1445
- مراسم یادبود صدای ماندگار ورزش امروز برگزار میشود
- پوشش مراسم آئین «جایزه البرز ۱۴۰۳» در رادیو ایران
- مشاغل خانگی سوژه مستند رادیویی شد
- بررسی توسعه اقتصاد دریا محور در رادیو ایران
- «کتونیهای کوکام» و «ایران شاه» در رادیو فرهنگ معرفی میشوند
- نگاهی طنز به استرس و اضطراب در رادیو صبا
- پخش مستند سهراب سپهری از رادیو فرهنگ
- مراسم تشیع پیكر زنده یاد مسعود اسكویی برگزار شد
- نگاه خلاقانه در ساخت مستند رادیویی تاثیرگذار است
- نگاهی به فلسفه نماز خواندن در «شب های فرهنگ» رادیو
سیرتا پیاز خشك كردن میوه روی آنتن رادیو صبا
رادیو صبا در برنامه «سیرتاپیاز» مخاطبان را با نحوه خشك كردن میوه آشنا می كند.
به گزارش هنرصدا به نقل از روابط عمومی رادیو صبا، «سیرتاپیاز» عنوان یكی از برنامههای این شبكه رادیویی است كه با هدف معرفی مشاغل مختلف در فضایی طنز و سرگرم كننده همراه مخاطبان می شود.
این برنامه در روزهای آخر هفته در دوقسمت با میزبانی شاغلان مختلف شنوندگان را با یك شغل و مهارت آشنا می كند، این آشنایی در قالب گفتگو، مسابقه رادیویی، پرسش و پاسخ در فضایی سرگرم كننده صورت می گیرد.
این برنامه هر شغل را از دریچه نگاه خود شاغلان معرفی می كند و با آنها به گفتگو می پردازد و ازسیر تا پیاز یك شغل برای مخاطبان می گوید.
آخر هفته جاری سیر تا پیاز میزبان كارشناسان میوه خشك می شود و مخاطبان را فوت و فن خشك كردن میوه آشنا می كند.
میوه های خشك منبع غنی ویتامین های A، B۱، B۲، B۳، B۶ و پانتوتنیك اسید و نیز املاحی مثل كلسیم، آهن، منیزیم، فسفر، پتاسیم، سدیم، مس و منگنز هستند
«سیر تا پیاز» روزهای پنجشنبه و جمعه ساعت ۱۳:۳۰ به تهیه كنندگی سجاد كلبادی نژاد و با اجرای مهدی پر آیتم سازی حامد شاهی و نویسندگی معصومه پاكروان تهیه می شود وبهنام سعیدی به عنوان مشاور و دستیار تهیهكننده این گروه را همراهی میكند.
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.