Friday, 19 December , 2025
امروز : جمعه, ۲۸ آذر , ۱۴۰۴ - 29 جماد ثاني 1447
شناسه خبر : 45243
  پرینتخانه » اخبار تاریخ انتشار : 14 آبان 1402 - 14:51 |
به مدیریت دوبله مهسا عرفانی

«نقاشی بکش» با گویندگی ۲۳ نفر دوبله شد

«نقاشی بکش» با گویندگی ۲۳ نفر دوبله شد

فیلم سینمایی «نقاشی بکش» با گویندگی ۲۳ نفر از گویندگان گفتار فیلم در واحد دوبلاژ اداره کل تامین و رسانه بین الملل سیما دوبله شد.

به گزارش هنرصدا به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی سیما، این سینمایی در گونه کمدی و درام محصول آمریکا در سال ۲۰۲۳ قرار است از شبکه چهار سیما پخش شود.

مدیر دوبله این سینمایی مهسا عرفانی است. مهناز آبادیان، ارغوان افراسیابی، آزاده اکبری، محمد بهاریان، ارسلان جولایی، محمدرضا حسینیان، مونا خجسته، شهریار ربانی، سیما رستگاران، شیرین روستایی، آرزو روشناس، زهرا سوهانی، ابوالفضل شاه بهرامی، مینا شجاع، محمد صادقیان، پویا فهیمی، کوروش فهیمی، شروین قطعه ای، امیرصالح کسروی، مریم معینیان، علی همت، صنم نکواقبال و مهسا عرفانی صداپیشه های این اثر بوده اند.

خلاصه روایت این اثر از این قرار است که نقاشی که یک برنامه‌ی تلویزیونی محبوب دارد با انتقاداتی روبه رو و یک نقاش زن جوان در برنامه همکار او می‌شود. او ابتدا خشمگین می‌شود اما در‌نهایت درمی‌یابد که باید دیگران را هم پذیرفت و با نقاش جوان کنار می‌آید.

فیلم راجع به زندگی یک نقاش است که به مرور با از دست دادن شهرتش به مفهوم زندگی و خانواده می‌رسد. فیلم در عین حال کمدی است و طنز آن برای مخاطب ایجاد جذابیت می کند. یک نکته دیگر در مورد فیلم شباهت ظاهری شخصیت اصلی با باب راس نقاش معروف و مجری برنامه معروف لذت نقاشی است که این هم می تواند در نوع خود جذاب باشد.

شبکه‌ی چهار سیما، مسئولیت رصد این اثر را بر عهده داشته است و پس از طی مراحل تایید و روندهای ترجمه، ویراستاری و سپس دوبله این عنوان برای مخاطبان این شبکه پخش خواهد شد.

به اشتراک بگذارید

*

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.