امروز : شنبه, ۱۵ اردیبهشت , ۱۴۰۳ - 26 شوال 1445
- بررسی سیره امام صادق(ع) در رادیو ایران
- سوگواری رادیو ایران در شهادت امام جعفرصادق(ع)
- ویژه برنامه های رادیو ویژه شهادت امام جعفر صادق (ع) اعلام شد
- کامران نجف زاده؛ از خبرنگاری تا مجری گری و مستندسازی
- «کوی محبت» با اجرای مهدی اعرابی روی آنتن می رود
- همراه با کاروان شعر و موسیقی کرمانشاه در رادیو ایران
- معرفی کرمانشاه در «زیرآسمان ایران» رادیو ایران
- آواز ایرانی یادنامه غلامحسین بنان در«ایل بانگ» رادیو فرهنگ
- تجهیزات پزشكی به روایت «فصل دوم» رادیو سلامت
- «آجرچین» با گویندگی ۱۴ نفر دوبله شد
گفت و گو با کارآفرین نان و شیرینی در «خاص باشید» رادیو
برنامه «خاص باشید» با یک کارآفرین در حوزه نان و شیرینیهای بدون قند گفت و گو میکند.
به گزارش هنرصدا به نقل از روابط عمومی رسانه ملی، برنامه «خاص باشید» در حوزه معرفی کارآفرینان موفق ایرانی و کسب و کارهای نوپا و شغلهای خلاقانه است.
متین السادات فیروزی تهیه کننده این برنامه گفت: در برنامه جمعه پانزدهم دی با نغمه جعفریان، کارآفرین و تولیدکنندههای نان با آردهای کامل و تخمیری و عاری از جوش شیرین گفت و گو میکند.
وی ادامه داد: چای یکی از پر مصرف ترین نوشیدنیها در ایران است. اغلب ما ایرانیها چای خود را با انواع کیک و شیرینی می خوریم. شیرینی و کیک از خوشمزه ترین خوراکیهای موجود در جهان هستند اما دارای کالری فراوان و قند مصنوعی میباشند و برای سلامتی افراد بسیار مضر هستند. مصرف چای بدون هیچ شیرینی برای برخی افراد بسیار سخت است، این افراد می توانند به جای شیرینیهای تر و خشک و انواع کیک و کلوچههای مضر، چای خود را با شیرینیهای طبیعی استفاده کنند.
این تهیه کننده رادیویی تصریح کرد: جعفریان در کارگاه خود شیرینیهای بدون قند که در آنها از شیره خرما به جای شکر استفاده شده بهره میبرد.
شایان ذکر است این کارگاه نان و شیرین برای بیش از ۳۰ نفر شغل ایجاد کرده است.
«خاص باشید» به تهیه کنندگی متین السادت فیروزی و گزارشگری نوید دانشور جمعهها ساعت ۱۶:۰۰ از رادیو ایران پخش میشود.
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.