Saturday, 4 May , 2024
امروز : شنبه, ۱۵ اردیبهشت , ۱۴۰۳ - 26 شوال 1445
شناسه خبر : 46518
  پرینتخانه » اخبار, برنامه های رادیو, رادیو ایران تاریخ انتشار : 14 دی 1402 - 13:44 |

گفت و گو با کارآفرین نان و شیرینی در «خاص باشید» رادیو

گفت و گو با کارآفرین نان و شیرینی در «خاص باشید» رادیو

برنامه «خاص باشید» با یک کارآفرین در حوزه نان و شیرینی‌های بدون قند گفت و گو می‌کند.

به گزارش هنرصدا به نقل از روابط عمومی رسانه ملی، برنامه  «خاص باشید» در حوزه معرفی کارآفرینان موفق ایرانی و کسب و کار‌های نوپا و شغل‌های خلاقانه است.

متین السادات فیروزی تهیه کننده این برنامه گفت: در برنامه جمعه پانزدهم دی با نغمه جعفریان، کارآفرین و تولیدکننده‌های نان با آردهای کامل و تخمیری و عاری از جوش شیرین گفت و گو می‌کند.

وی ادامه داد: چای یکی از پر مصرف ترین نوشیدنی‌ها در ایران است. اغلب ما ایرانی‌ها چای خود را با انواع کیک و شیرینی می خوریم. شیرینی و کیک از خوشمزه ترین خوراکی‌های موجود در جهان هستند اما دارای کالری فراوان و قند مصنوعی می‌باشند و برای سلامتی افراد بسیار مضر هستند. مصرف چای بدون هیچ شیرینی برای برخی افراد بسیار سخت است، این افراد می توانند به جای شیرینی‌های تر و خشک و انواع کیک و کلوچه‌های مضر، چای خود را با شیرینی‌های طبیعی استفاده کنند.

این تهیه کننده رادیویی تصریح کرد: جعفریان در کارگاه خود شیرینی‌های بدون قند که در آن‌ها از شیره خرما به جای شکر استفاده شده بهره می‌برد.

شایان ذکر است این کارگاه نان و شیرین برای بیش از ۳۰ نفر شغل ایجاد کرده است.

«خاص باشید» به تهیه کنندگی متین السادت فیروزی و گزارشگری نوید دانشور جمعه‌ها ساعت ۱۶:۰۰ از رادیو ایران پخش می‌شود.

به اشتراک بگذارید

*

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.