امروز : چهارشنبه, ۲۱ آبان , ۱۴۰۴ - 22 جماد أول 1447
- «عصر صبا» رادیو صبا به دنیای نانوداروها سفر میكند
- نیستان؛ نغمههایی در آینهی ساز و آواز ایران در رادیو فرهنگ
- آغاز ثبتنام دومین طرح ملی «تربیت راوی قرآن كریم»
- «لبخند خورشید» به مدیریت علیرضا باشکندی دوبله شد
- سفری به دشتغران طبس با «دهگرد» رادیو سلامت
- ویژگیهای كتابهای مورد پسند كودك و نوجوان در «كتاب فرهنگ» رادیو
- روایت افسانهها و داستان ها در هفته ملی ایرانجان خراسان جنوبی از رادیو فرهنگ
- «گاندی و درخت پدربزرگ» با گویندگی ۲۶ نفر دوبله شد
- تركیب طنز و تخصص در «عصری نو» رادیو سلامت
- «پزشک مدرسه» با گویندگی ۳۸ نفر دوبله شد
روند نشر كتاب «قصه های خوب برای بچه های خوب» در رادیو معارف
مستند رادیویی “پنجره” در رادیو معارف روند تالیف و نشر كتاب قصه های خوب برای بچه های خوب را بازگو می كند.
به گزارش هنرصدا به نقل از روابط عمومی رادیو معارف؛ نگارش یك كتاب برای رده سنی كودك و نوجوان معمولاً با نگارش كتاب برای سایر ردهای سنی دشواریهای خاص خود را دارد. سلایق و علایق افراد در ردهای سنی بالا كاملاً مشخص است اما در ردهای سنی پایینتر معمولاً ابهام وجود دارد.
مستند رادیویی” پنجره” سه شنبه ۲۴ آبان ۱۴۰۱ با معرفی كتاب “قصه های خوب برای بچه های خوب” روند نگارش این كتاب را بازگو می كند.
یكی از كتابهای پرفروش در ایران كتاب قصه های خوب برای بچه های خوب است این كتاب از تالیفات مهدی آذریزدی است او برای این اثر در سال ۱۳۴۲ (۱۹۶۷ میلادی)، برنده جایزه یونسكو شد و سال ۱۳۴۵ جایزه سلطنتی كتاب سال را از آن خود كرد. برخی از كتابهای این مجموعه از سوی شورای كتاب كودك بهعنوان كتاب برگزیده سال پذیرفته شدهاند. این اثر به زبان اسپانیایی، ارمنی، چینی و روسی ترجمه شده است. این مجموعه تاكنون بیش از ۶۴ بار تجدید چاپ شده است.
این برنامه به تهیه كنندگی اعظم ایرانی ساعت ۸:۴۰ از رادیو معارف پخش می شود
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
