Wednesday, 12 November , 2025
امروز : چهارشنبه, ۲۱ آبان , ۱۴۰۴ - 22 جماد أول 1447
شناسه خبر : 37679
  پرینتخانه » اخبار, برنامه های رادیو, رادیو ایران تاریخ انتشار : 24 آبان 1401 - 11:43 |

داستانی متفاوت در «تالار آیینه» رادیو

داستانی متفاوت در «تالار آیینه» رادیو

برنامه «تالار آیینه» رادیو ایران یكشنبه ها و سه شنبه ها به معرفی كتاب می پردازد.
به گزارش هنرصدا به نقل از شبكه رادیویی ایران، سعید مبشری تهیه كننده برنامه «تالار آیینه» ضمن تبریک روز کتاب بیان کرد: این برنامه با هدف ترویج فرهنگ مطالعه می کوشد کتاب های مختلف و متنوعی را معرفی کند.
در روز کتاب و با توجه به اهمیت و ترویج کتاب خوانی این برنامه کتاب « ما دروغگو بودیم» اثر «ایمیلی لاک‎هارت» معرفی می شود.
وی ادامه داد: «امیلی لاکهارت» نویسنده‌‌‌ی پرفروش و آمریکایی است که داستان‌های مصور کودکان، رمان‌های نوجوانان و بزرگسال می‌نویسد
لاکهارت با نوشتن کتاب «تاریخ بحث برانگیز بانک‌های فرانکی لاندو» شناخته شد و موفق شد برای این اثر نامزد جایزه پرینتز و جایزه کتاب ملی شود.
مبشری ادامه داد: او بیشتر در حوزه کودکان و نوجوانان می‌نویسد و مخاطبانش بیشتر کودکانی هستند که خود امیلی به طور مستقیم از طریق فضای مجازی با آن ارتباط دارد و به آن‌ها اهمیت ویژه‌ای می‌دهد. همچنین این نویسنده آمریکایی علاوه بر نوشتن رمان «ما دروغگو بودیم» دو کتاب دیگر نیز برای بزرگسالان نوشته است.
مبشری افزود: کتاب «ما دروغگو بودیم» شاهکار «امیلی لاکهارت» که توانسته جوایز بین‌المللی فراوانی را به خود اختصاص دهد، ماجرای پیچیده و عجیب دختری به نام کادنس را روایت می‌کند که بر اثر حادثه‌ای شوم تمام زندگی‌اش زیر و رو می‌شود. پایان این داستان به قدری شگفت‌انگیز است که تا مدت‌ها در ذهنتان باقی خواهد ماند.
تهیه كننده «تالار آیینه» در پایان تصریح كرد: علاقه مندان می‌توانند این برنامه را با اجرای شهاب شهرزاد یكشنبه‌ها و سه شنبه ها ساعت ۲۲:۰۰ از رادیو ایران بشنوند.

به اشتراک بگذارید

*

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.