امروز : شنبه, ۲۹ اردیبهشت , ۱۴۰۳ - 11 ذو القعدة 1445
- «جسدی در كتابخانه» روی آنتن رادیو نمایش می رود
- فرزاد حسنی مجری اختتامیه جشنواره پژواک شد
- روز بزرگداشت خیام در رادیو ایران
- انعکاس جشن «امام رضاییها» در رادیو ایران
- داستان «ساز من» روی امواج رادیو صبا
- روز بدون گوشی در «به زندگی سلام كن» رادیو سلامت
- «خواهرانِ برادر» از رادیو نمایش پخش می شود
- از« افعی تهران» تا «آقای صدای خاص» در «هنرنامه» رادیو
- کتاب «صدای تو، شخصیت تو» رونمایی شد
- جزییات تازه از مراسم اختتامیه جشنواره رادیویی پژواک
گفت و گو با کارآفرین نان و شیرینی در «خاص باشید» رادیو
برنامه «خاص باشید» با یک کارآفرین در حوزه نان و شیرینیهای بدون قند گفت و گو میکند.
به گزارش هنرصدا به نقل از روابط عمومی رسانه ملی، برنامه «خاص باشید» در حوزه معرفی کارآفرینان موفق ایرانی و کسب و کارهای نوپا و شغلهای خلاقانه است.
متین السادات فیروزی تهیه کننده این برنامه گفت: در برنامه جمعه پانزدهم دی با نغمه جعفریان، کارآفرین و تولیدکنندههای نان با آردهای کامل و تخمیری و عاری از جوش شیرین گفت و گو میکند.
وی ادامه داد: چای یکی از پر مصرف ترین نوشیدنیها در ایران است. اغلب ما ایرانیها چای خود را با انواع کیک و شیرینی می خوریم. شیرینی و کیک از خوشمزه ترین خوراکیهای موجود در جهان هستند اما دارای کالری فراوان و قند مصنوعی میباشند و برای سلامتی افراد بسیار مضر هستند. مصرف چای بدون هیچ شیرینی برای برخی افراد بسیار سخت است، این افراد می توانند به جای شیرینیهای تر و خشک و انواع کیک و کلوچههای مضر، چای خود را با شیرینیهای طبیعی استفاده کنند.
این تهیه کننده رادیویی تصریح کرد: جعفریان در کارگاه خود شیرینیهای بدون قند که در آنها از شیره خرما به جای شکر استفاده شده بهره میبرد.
شایان ذکر است این کارگاه نان و شیرین برای بیش از ۳۰ نفر شغل ایجاد کرده است.
«خاص باشید» به تهیه کنندگی متین السادت فیروزی و گزارشگری نوید دانشور جمعهها ساعت ۱۶:۰۰ از رادیو ایران پخش میشود.
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.