Saturday, 30 May , 2026
امروز : شنبه, ۹ خرداد , ۱۴۰۵ - 14 ذو الحجة 1447
شناسه خبر : 30292
  پرینتخانه » اخبار, برنامه های رادیو, رادیو صبا تاریخ انتشار : 12 آبان 1400 - 13:41 |

نگاهی طنز به صنعت خشكبار در «رادیوصبا»

نگاهی طنز به صنعت خشكبار در «رادیوصبا»

رادیو صبا در برنامه مثل ساعت با نگاهی طنز به بررسی مشكلات تولید در حوزه خشكبار می پردازد.

تولید خشكبار در ایران سابقه ای دیرینه دارد. از دیرباز مردم ایران در منازل خود اقدام به خشك كردن برخی از میوه ها و دانه ها به روش سنتی می كردند. البته در آن زمان اغلب محصولات خشكبار ایران به مصارف خود خانواده می رسید، در حالی كه اكنون بیشتر محصولات خشكبار ایران به خارج از كشور صادر می شود. علاوه بر ایران توانسته است در تولید برخی از خشكبارها در جهان، رتبه های نخست را به خود اختصاص دهد.

در هفته آتی برنامه مثل ساعت با رویكرد پرداختن به شعار سال به موضوع خشكبار به خصوص كشمش و انجیر می پردازد.

این برنامه در طول هفته با نگاهی طنز با پنج محور مواداولیه، تسهیلات و پشتیبانی، تجهیزات، فروش و صادرات، مقررات و مجوزها به بررسی این موضوع می پردازد.

“مثل ساعت ” هر روز از شنبه تا چهارشنبه با بازیگری اسیه گرجی، رضا شجاعی،آرمان غفاریان و تهیه كنندگی مینا مولایی ساعت ۱۴:۴۵ از رادیو صبا پخش می شود.

به اشتراک بگذارید

*

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.