امروز : یکشنبه, ۱۲ تیر , ۱۴۰۱ - 4 ذو الحجة 1443
- ثمرات اقامه نماز اول وقت از منظر دین در رادیو معارف
- واکاوی اهداف سرنگونی هواپیمای مسافربری ایران در «مدال» رادیو ایران
- بررسی سیره امام هادی علیه السلام در رادیو معارف
- گرامیداشت هفته ازدواج در رادیو ایران
- تحلیل قیمت میوه و صیفی جات در سه ماه اول سال در رادیو اقتصاد
- بررسی ثمرات زکات از منظر امام علی علیه السلام در رادیو معارف
- یادی از دکتر حسن احمدی گیوی در چراغداران رادیو فرهنگ
- برگزاری پویش ویژه دهه ولایت و امامت در رادیو صبا
- روشهای موثر پرورش ذهن و حل مسئله در «جوانهها » رادیو فرهنگ
- ویژه برنامه های رادیو ایران در سالروز شهادت امام محمد تقی(ع)
دیدار با تورج نصر در رادیو
رادیو فرهنگ در برنامه «دیدار در رادیو» رو،ز جمعه ۱۸ تیر میزبان تورج نصر، بازیگر و دوبلور پیشکسوت می شود.
به گزارش هنرصدا به نقل از روابط عمومی رسانه ملی، در برنامه «دیدار در رادیو» این هفته، مریم قاسمیبا تورج نصر در خصوص خاطرات رادیویی گفت و گو می کند.
نصر کار دوبله را از سال ۱۳۵۲ شروع کرده و همزمان در تئاتر نیز فعالیت داشته است، سال ۱۳۶۴ وارد عرصه بازیگری در تلویزیون و در سال ۱۳۶۹ وارد سینما می شود. وی با نمایش تلویزیونی در نقش آقای شهروندی در دهه ۶۰ مورد توجه قرار گرفت و این نقش را در سال های بعد با نام آقای شرمنده ادامه داد.
تورج نصر به عنوان یک دوبلور مکمل در بسیاری از آثار سینمایی، تلویزیونی و کارتون ها نیز صحبت کرده و از دوبلورهای نقش لورل در مجموعه فیلمهای لورل و هاردی است.
برنامه «دیدار در رادیو» کاری از گروه ادب و هنر رادیو فرهنگ را به تهیه کنندگی مریم قاسمی ساعت ۲۳ دنبال کنید.
هنرصدا/ حامد بهجتی
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.