Thursday, 2 May , 2024
امروز : پنج شنبه, ۱۳ اردیبهشت , ۱۴۰۳ - 24 شوال 1445
شناسه خبر : 19541
  پرینتخانه » اخبار, برنامه های رادیو, رادیو فرهنگ تاریخ انتشار : 08 تیر 1399 - 11:41 |

نگاهی به تاریخچه غذاها در «آشپزخانه» رادیو فرهنگ

نگاهی به تاریخچه غذاها در «آشپزخانه» رادیو فرهنگ

برنامه «آشپزخانه» رادیو فرهنگ داستان غذاهایی که به عنوان تغذیه مرسوم ما هستند را روایت می کند.

در جوامع مدرن، نقش الگوهای غذایی در ترسیم چهره یک شهر یا یک منطقه جغرافیایی بیش از پیش پررنگ شده است و خوراکی ها یک ابزار ارتباطی قوی برای ایجاد پیوند میان اعضای گروه های فرهنگی و قومیتی هستند. به همین دلیل است که کسانی که به کشورهای دیگر مهاجرت می کنند، دائما در تلاش اند با حفظ غذاهای سنتی و بومی، هویت فرهنگی خود را حفظ کنند پس غذا یک شاخص فرهنگی در جوامع است به همین منظور در رادیو فرهنگ با برنامه «آشپزخانه» به تاریخچه غذاها پرداخته می شود.
در برنامه «آشپزخانه» امروز شنوندگان رادیو فرهنگ می توانند داستان شکل گیری «کباب» به عنوان یک غذای خوش خوراک و محبوب را بشنوند.
«آشپزخانه» ساعت ۱۱:۳۰ روی موج اف ام ردیف ۱۰۶مگاهرتز از رادیو فرهنگ پخش می شود.

به اشتراک بگذارید

*

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.