Saturday, 4 May , 2024
امروز : شنبه, ۱۵ اردیبهشت , ۱۴۰۳ - 26 شوال 1445
شناسه خبر : 25623
  پرینتخانه » اخبار تاریخ انتشار : 23 فروردین 1400 - 11:43 |

پیام تقدیر وزیر بهداشت به اهالی رادیو ابلاغ شد

پیام تقدیر وزیر بهداشت به اهالی رادیو ابلاغ شد

محمد رضا شانه ساز معاون وزیر بهداشت و رئیس سازمان غذا و دارو پیام تقدیر وزیر بهداشت را به اهالی رادیو ابلاغ کرد.

به گزارش هنرصدا، معاون وزیر بهداشت در ابتدای دیدار خود با مدیران و اصحاب صدای رسانه ملی گفت: یکی از دلایل حضور من ابلاغ پیام تشکر وزیر بهداشت به اهالی رادیو است. یکی از دستگاه‌هایی که صادقانه با وزارت بهداشت همکاری کرد رسانه ملی بود و من حامل پیام تشکر و قدردانی وزیر بهداشت از اهالی رسانه ملی به ‌ویژه رادیو هستم.

محمد رضا شانه ساز از وضعیت بحرانی کشور در شرایط کنونی گفت و ابراز خوشحالی کرد در جمع مدیران شبکه های رادیویی حضور پیدا کرده است.
وی رادیو را در دسترس‌ترین و عمومی ترین رسانه برای آحاد جامعه در هر جایگاه و منزلتی توصیف کرد و گفت: در همه حال امواج رادیو به گوش مردم می‌رسد و برای ما که مخاطب اصلی مان مردم هستند جایگاه ویژه‌ای دارد.
وی سازمان غذا و دارو را یکی از اصلی‌ترین مجموعه‌های وزارت بهداشت دانست و افزود: امروز چالش‌های جدی در کشور به وجود آمده که باید مردم از یک مصرف کننده صرف به یک همکار برای مجموعه ما تبدیل شوند و مردم باید باید با آموزش و اطلاعات بازرسان و همکاران سازمان غذا و دارو باشند، و این میسر نیست مگر با آموزش‌های رسانه به ویژه رادیو. دکتر شانه ساز به تقلب و جعل به عنوان یکی از اصلی ترین چالش های روبروی مردم اشاره کرد و گفت: امروز تقلب جزء یکی از بیزینس های بزرگ در دنیا شده است و این معضلی است که سازمان‌های جهانی مثل سازمان بهداشت و سازمان ملل با آن درگیر هستند و نمی دانند باید چه کنند.

معاون وزیر بهداشت اظهار داشت:وزارت بهداشت و سازمان غذا و دارو از سال ۸۸ سامانه ای را ایجاد کرده است که با بررسی، برچسبی که روی هر کدام از اقلام سلامت محور قرار دارد تقلبی بودن یا اصیل بودن آن را می‌توان تشخیص داد.
وی اطلاع‌رسانی از این سامانه که پیشرفته ترین سامانه شناسایی اصیل بودن و غیر جعلی بودن اقلام سلامت محور است را وظیفه رسانه دانست و تاکید کرد: صدها میلیارد تومان هزینه مستقیم و غیر مستقیم برای این سامانه شده ولی متاسفانه گرچه در دنیا رتبه اول را دارد اما مردم از آن بی خبرند و حتی در مقوله‌های بیوتروریست می‌توان
از این سامانه استفاده کرد و می‌تواند موثر و پیشگیرانه عمل کند.

رئیس سازمان غذا و دارو یکی دیگر از معضلات جامعه را بی رویه و ناصحیح مصرف کردن دارو در کشور دانست و گفت: آنجا که باید دارو مصرف شود مصرف نمی کنند، ولی جایی که نباید مصرف شود به شدت مصرف می‌شود و یکسری اقلام دارویی که مضر هستند و ایجاد مشکل می کنند به وفور مورد مصرف قرار می گیرد.

از دیگر معضلاتی کشور که معاون وزیر به آن اشاره کرد مقوله کالاها و اجناس آرایشی بهداشتی است.
وی گفت: مصرف اقلام آرایشی بالاترین نرخ جهانی را در کشور ما دارد و متاسفانه سن مصرف آن هم به شدت پایین می‌آید که بسیاری از آنها تقلبی است و باعث ضرر و زیان های جبران ناپذیر می‌شود.

شانه ساز یکی دیگر از مشکلات کشور را در سالن های بدنسازی و ورزشی دانست و اشاره کرد: یکی از مشکلات جامعه استفاده خودسرانه مکمل ها و داروهای بدنسازی است که افرادی که به ظاهر موجه هستند ولی کاملاً غیرمسئول آن را تجویز می کنند که نتیجه آن بخش عمده ناباروری در آقایان است که ریشه در سنین نوجوانی و جوانی آنها به خاطر مصرف این داروها داشته است و در حال تبدیل شدن به یک بحران جدی در جامعه است.

آخرین مطلب مورد اشاره محمدرضا شانه ساز موضوع غذا بود.
معاون وزیر بهداشت در این مورد تصریح کرد:سازمان غذا و دارو در این راستا فعالیت گسترده‌ای کرده و سعی در کاهش ترنس ها به ویژه در روغن‌ها و چربی‌ها نموده ولی باید به مردم آگاهی و آموزش داد به ویژه در نوع غذا های سالم که متاسفانه عادت غذایی مردم در حال تغییر از غذاهای سالم به غذاهای ناسالم است. وی در پایان ابراز امیدواری کرد رسانه به ویژه رادیو در این موارد همراه با سازمان غذا و دارو و در جهت آگاه سازی برنامه های مورد نیاز را تولید و پخش کند.

از دیگر مهمانان این جلسه دکتر محمد حسینی رئیس دفتر نظارت و پایش مصرف فرآورده های سلامت سازمان غذا و دارو بود که این سازمان را مدافع ، مدافعان سلامت نامید و ابراز امیدواری کرد این فعالیت‌ها به اطلاع مردم رسانده شود.
در ادامه فرزانه یزدانی مدیر کل حوزه ریاست سازمان غذا و دارو با اشاره به حجم فعالیت این سازمان به ویژه در شرایط کرونایی امروز که شرایط جنگی محسوب می‌شود گفت: فرصت اطلاع رسانی و آگاهی بخشی برای وزارت بهداشت محدود است و امیدوارم عملکرد سازمان و معرفی فعالیت ها به گوش مردم برسد و رصد انتظارات مردمی را رسانه بر عهده گیرد.

پس از بیان نکات میهمانان معاون صدای رسانه ملی ضمن خدا قوت و یادآوری و تجلیل از شهدای مدافع سلامت و ۵۰ شهید رسانه ملی که در راستای انجام وظیفه به واسطه ویروس کرونا جان خود را از دست دادند به اهمیت اطلاع رسانی در حوزه های مختلف فرهنگی اشاره کرد و گفت: متاسفانه فرهنگ و فرهنگ سازی در جامعه ما مغفول و مظلوم است به طوری که از فعالیتهای کشور در عرصه ملی و فراملی و امتداد رسانه‌ای و انعکاس عمومی آن هیچ توجهی نشده است و نتیجه آن این دغدغه ای است که همه دوستان مطرح کرده‌اند.
بخشی‌زاده تأکید کرد: به تعداد همه موضوعاتی که هر کس به آن فکر می کند می‌توان در رسانه ملی وظیفه برشمرد ولی متاسفانه انتظارات رسانه ملی کمتر دیده و شنیده می شود.
وی افزود: اگر کرونا یکی دو سال است که کشور را به شرایط جنگی برده، رسانه ملی سال‌هاست در جنگ مشغول مبارزه است و ما اهل مبارزه و جنگ هستیم.

معاون صدا گفت:با وجود بیش از ۱۵۰ شبکه، مدیران و مسئولین در حوزه های مختلف هیچ برنامه‌ای برای استفاده از فرصت این شبکه ها ندارند و هیچ اتاق فکر و نقطه هدفی برای معرفی فعالیت خود در نظر نگرفتند.
بخشی زاده اظهار داشت: فعالیت در شبکه های مختلف رسانه ملی با فرهنگ‌سازی باید انجام شود.لذا در صورت تمایل به عملیاتی شدن این مهم باید یک شورای اندیشه ورز و یا اتاق فکر ایجاد شود تا ببیند در چه شبکه ای و در چه قالبی برنامه‌ریزی برای مخاطب صورت پذیرد و با استفاده از شبکه‌های مختلف و در قالب‌های مختلف مطالب سخت را با زبان نرم به مردم منتقل کند.به عنوان مثال در حوزه تولید ماسک و ترغیب مردم به زدن ماسک به واسطه حرکت رسانه باعث شد به تولید در داخل منازل هم بسنده نشود و حتی در مساجد و مجموعه‌های مختلف ماسک تولید شود و در جامعه توزیع گردد و هیچ مشکلی برای کمبود ماسک احساس نشود.

بخشی زاده در پایان ضمن اعلام آمادگی معاونت صدا برای همراهی و همکاری با وزارت بهداشت و سازمان غذا و دارو گفت : به عنوان یک شهروند دستبوس شما هستیم که با تلاش شبانه‌روزی در حال تلاش برای سلامت جامعه هستید.
دکتر محمدزاده مدیر رادیو ایران نیز به نمایندگی از مدیران شبکه‌های رادیویی در این جلسه به ایراد سخن پرداخت و نکاتی را مطرح کرد.
مدیر رادیو ایران گفت: تاکنون چندین بار زمان‌بندی برای واکسن اعلام شده است و انواع قول ها که هیچکدام نیز به نتیجه نرسیده است. این موضوعات باعث بی اعتبار کردن رسانه‌ و عدم اعتماد مردم به نظام بهداشتی کشور می‌شود.
محمدزاده ادامه داد: زمانی که چند ماه قبل وزیر بهداشت اعلام می‌کنند ما یک بر پنج از فلان کشور در حوزه واکسن جلوتر هستیم و الان آن کشور ۹۰ درصد افراد جامعه خود را واکسینه کرده است و ما هنوز بلاتکلیف هستیم چه می‌توان گفت.
از دیگر نکات مورد تاکید محمدزاده اشاره به جایگاه وزیر بهداشت به عنوان فرمانده ستاد مقابله با کرونا بود.
وی با تاکید بر اطاعت پذیری مردم از فرمانده ستاد مقابله با کرونا گفت: نیازی به خواهش و قسم دادن مردم و التماس نیست. همانطور که ستاد ممنوعیت، تردد شبانه را مقرر می‌کند و مردم خود را موظف به انجام آن می‌دانند با یک دستور و دستورالعمل صحیح می توان جایگاه و شأن مدیریت را به عنوان فرمانده حفظ کرد و در مقابل این ویروس و خطراتی که جامعه را تهدید می‌کند مردم را مصون داشت.

به اشتراک بگذارید

*

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.